Tiszteletbeli mestereink

www.reikitanfolyamok.hu www.reiki.org.hu
www.mature-reiki.hu   
www.usui.hu

MaTURE Kuckó
(
Bp.V. Vármegye u. 15. kapukód:11 )


Publisher: 3T   Bp
Web mindenes: Sipi

 

 Dr. Kerkápoly Géza

 

 

1925.-ben születtem -tehát nem vagyok túl fiatal-15-16 éves korom körül ismerkedtem meg a Jógával. Attól kezdve több évtizeden át - 1988.-ig - csak a jógával foglalkoztam, tanulta és tanfolyamokat tartottam. Majd lehetőségem lett a legkülönfélébb keleti tanokkal, technikákkal megismerkedni. Így a Tai-Chi-vel, a Reflexoiógiával, Masszázs technikákkal, Akupresszúrával, Radiesztéziával, Rückführunggal, Bioenergiával, ChiKunggal, Extraszenzzel, a Tibeti gyógyászat alapjaival, Tao meditációval, fülgyertyázással stb.

Elvégeztem közben a Maharishi félé transzcendentális meditációt, annak Sidhi fokozatát, az agykontroll alap és felsőfokát, az univerzális Humán Energia Jóga több fokozatát, az 1 éves parapszichológiai és Metafizikai akadémiát. A különböző technikák megismerése tette bizonyossá bennem azt a jól ismert alapigazságot, hogy minden mindennel összefügg, s minden az univerzumot alkotó energiából származik.

1990 júliusában szólt nekem egy Jógás barátom, hogy lesz Reiki tanfolyam, nem akarok-e részt venni rajta?

Kérdeztem, mi a Reiki? Ő se tudta. Hát el kellett mennem, hogy megismerkedjek vele. Így került sor, hogy Szegeden elvégeztem az Eördögh Kristóf által tartott Reiki l. tanfolyamot, majd egy évvel később a Reiki II-t Paula Horannál. 1994, december 8.-án avatott Reiki Mesterré Eördögh Kristóf, persze előtte hosszú időn át jártam a tanfolyamaira ismételni.

Mesterré avatásom óta tartok Reiki tanfolyamokat ott, ahová hívnak. Életutam főleg a tanítás és akkor érzem jól magam, ha átadhatom a megszerzett ismereteket és külön élmény számomra, ha Reiki behangolásokat végzek.

A megszerzett ismeretekből alakítottam ki egy gyakorlatsort - a Reikitől függetlenül - melyeket praktikáknak nevezek. Ebben ötvözve van Jóga - Chi-Kung - Akupresszúra - Tao meditáció - Csakra technikák, energia gyakorlatok stb.

  • A Praktikák tematikája
   - akupresszúrás önmasszázs
   - frissítő Jóga ászanák elsajátítása
   - az, Öt Tibeti „ fiatalító gyakorlatok
   - csakraműködést serkentő hangterápia
   - vérkeringést serkentő , izületlazító gyakorlatok - helyes légzéstechnikák elsajátítása
   - energiagyüjtő Csi.Kung gyakorlatok
   - gyógyító TAO meditáció
   - színmeditáció
   - zenemeditáció
   - belső szervek tisztitása, a negatív energiák pozitív energiákká - való átalakítása
   - „RUNA" gyakorlatok elsajátítása

Nyári táborokat is vezetek, ahol lehetőség van rá.

Mestereim: Selva Rádzsa Yesudian, Dr. Oláh Andor, Dr. Wéninger Antal, Béky László és még sokan mások, mestertársaim, tanitványaim. Mindenkitől igyekszem tanulni és új ismereteket szerezní, majd azt tovább adni másoknak.

Jelen életemnek ez a kijelölt útja.

Elérhetőségeim: Telefon: 06-62/492-019 illetve mobil: 06-70!252-95-83

Amikor 2013 májusában Lizánál beszélgettünk, arra kértem, küldje el nekem azokat a megmagyarázhatatlan, szokatlan, relytéjes eseteket az életéből, amiket nem tud hová tenni. Hamarosan ezt a levelet kaptam: /kattints ide, ha szeretnéd elolvasni/  --Sipi--