Tiszteletbeli mestereim

www.reikitanfolyamok.hu www.reiki.org.hu
www.mature-reiki.hu   
www.usui.hu

MaTURE Kuckó
(
Bp.V. Vármegye u. 15. kapukód:11 )


Publisher: 3T   Bp
Web mindenes: Sipi

 

Tóth Márta

 

    

A reikivel 1994-ben találkoztam, és egy súlyos betegségből gyógyultam meg általa.

1980-ban, 31 éves koromban egy agyembólia következményeként megbénultam és megvakultam, mely egy hónapi kezelés után féloldali bénasággá és vaksággá szelidült. Miután jobb oldali bénaság volt, ezért szinte semmit nem tudtam elvégezni, amihez az ujjak és a kéz szükséges. 1987-ben megmozdult a rög és akkor a halálból hoztak vissza. Mindaddig nem hittem Isten létezésében, attól a pillanattól egyszerűen tudom, hogy létezik. Ez annyira ijesztő élmény volt, hogy évekig nem beszéltem róla senkinek. Közben szívritmus-zavarom volt, s az agyi katasztrófa következményeként nem volt mély alvásom, csak altatóval tudtam aludni. Miközben már peacemaker beültetésére vártam, a kezembe került egy könyv, amelyben különleges gyógyulásokat hozó gyakorlatokról olvastam, ez volt az agykontroll. Miután elvégeztem, két hét után újra tudtam aludni altató nélkül, s nemhogy nem kellett peacemakert beültetni, hanem három hónap alatt megszűnt a szívritmus-zavarom.

Ekkor hallottam a reikiről, és 1994-ben elvégeztem Király Istvánnál a reiki-1-es tanfolyamot. Igazából ettől kezdve változott meg az életem. A tanfolyamon olyan szemléletről hallottam, amely szemlélet valahol mélyen bennem élt már, de a valóságban soha nem alkalmaztam. Ezután napról-napra változott az életem a reiki-energia hatására. Az egészségem stabilizálódott, visszatért a testi és lelkierőm, egyre inkább éreztem és megértettem, hogy mit jelent az, hogy minden "csak" energia, ami körülöttünk és bennünk van. 1995-96-ban elvégeztem Gill Wright metafizikai kurzusát, majd a természetgyógyász akadémiát, és három éve diplomáztam a Mantra Parapszichológiai Főiskolán. A reikivel való találkozás, így teljesen megváltoztatta az életem, jelenleg életvezetéssel foglalkozom egyéni és csoportos foglalkozásokon, s az idén jelentkeztem egy metafizikai tanárképzésre. A reiki nemcsak folyamatos változást hoz az életembe, mert minden, ami a Teremtés energiája - s hitem szerint a reiki is az -, folyamatosan változó energiaminőség, hanem állandó megújulásra, s így folyamatos tanulásra is késztet.

Az egyik legfontosabb visszajelzés számomra, hogy jó úton haladok, a folyamatos gyógyulásom, másik, hogy a családom (három gyermekem és öt unokám van) támogatása a munkámban és a tanulásomban egyaránt.

Tizenegy éve közösen dogozom Király Istvánnal, akitől a reiki-mesteri beavatást is megkaptam. Önismereti csoportokat, nyári táborokat vezetünk közösen, illetve a tanítványok spirituális fejlődését irányítjuk-segítjük. Végül (és nem utolsó sorban), nők számára tartok tanfolyamot arról, hogy hogyan vagyunk-legyünk nők, mit jelent a nőiség-nőiesség, hogyan építhetjük be a régi tudást a mai modern életbe, és milyen új szemléletre van szükségünk ahhoz, hogy nők akarjunk lenni-maradni, életünk bármely pillanatában?

Elérhetőségem:

telefon: 06/30-900-40-16 (hétfőtől-péntekig és leginkább 7-8, illetve 22-24 óra között)

email: