Tiszteletbeli mestereink

www.reikitanfolyamok.hu www.reiki.org.hu
www.mature-reiki.hu   
www.usui.hu

MaTURE Kuckó
(
Bp.V. Vármegye u. 15. kapukód:11 )


Publisher: 3T   Bp
Web mindenes: Sipi

 

A Reiki méregtelenítő hatásáról

  A reiki I. átadáson részt vettek már tudják, hogy a reiki megtisztítja, méregteleníti az első 21 nap alatt a szervezetüket. Ez egyszeri és megismételhetetlen, ezért fontos, hogy betartsátok a tanítók útmutatásait ez idő alatt. Nagyon fontos, hogy ne vigyél be a szervezetedbe méreganyagokat, fogyassz sok tiszta folyadékot: ásványvizet, forrásvizet, gyógynövényteát, 100 %-os gyümölcslevet, gyümölcsteát, csapvizet - ezek közül választhatsz.
Ennivalóddal kapcsolatban figyelj szervezeted jelzésére, mit kíván valójában? Kerüld a mesterséges élelmiszereket, a túl sok húst, sót, cukrot. Lehetőség szerint hagyd el a káros élvezeti cikkeket: dohányzást, alkoholt, drogfogyasztást. Ha szervezeted kitisztul, meg fogsz lepődni, milyen csodás íze van a zöldségeknek, gyümölcsöknek, természetes élelmiszereknek. Fogyassz belőlük bőven!
A 21 nap során felléphet fejfájás, nátha, izzadás, hasmenés, gyomorrontás-szerű tünetek is előfordulhatnak (nem túl gyakran) - ezek mind jelzik, hogy szervezetedben túl sok a méreganyag.
A bátrabbak akár böjttel, vagy méregtelenítést segítő gyógyteákkal, táplálékkiegészítőkkel is rásegíthetnek. A böjt lehet egyszerű húsmentes diéta, lehet teljes böjt természetes zöldség- és gyümölcslevekkel, vagy akár csak tiszta vízzel. Ha érdekel a téma, ajánlom Paul C. Bragg és Patricia Bragg: A böjt csodája című csodálatos könyvét. Ha kezdő vagy a böjt terén, 1 napnál többet ne vállalj! Aztán tarts egy hét szünetet az újabb 1-2 napos böjt előtt!
Bármi kellemetlenséggel találkoznál, fontos, hogy tudd, hamarosan sokkal-sokkal jobban leszel, és telis-teli energiával!